Privatguidning, heldag:

"Hej Chrille!
Tack igen för en väldigt givande och trevlig dag den 20/5, det är verkligen bland det roligaste vi vet att få skåda fåglar med dig!" (Dagmar O. 2004).

"Hej Christian!
Tack för den fina guidningen förra helgen med otroligt många fåglar: Vi var alla jättenöjda, och allra mest Liam, som tyckte att det var super super! När vi åkte hem på söndagen insåg vi att det faktiskt hade kunnat regna hela tiden. Men du lyckades t o m ordna perfekt väder." (Anita B. 2004).

"Stort tack för en närmast magisk lördag! Vi lärde oss, njöt och kryssade. Rödspov var t.ex. inte dumt. "Skrivkrysset" rödstrupig sångare var förstås helt fantastiskt. Högtidligt! Stort tack också för de fina bilderna du lyckades ta, Christian. Vi förstår att det inte gick av sig själv att få det så bra. Att vi sedan snubblade över alförrädare och vitnäbbad islom i Ottenby dan därpå gjorde inte helgen sämre. Och alla de vitkindade. Härliga att skåda i skyn." (Lars Olsson 2003).

Guidning ”Fågel och fyr”

"Sista dagen hade vi en utvärdering av Ölandsveckan. En av frågorna var "vilken var den mest minnesvärda exkursionen?" Förvånansvärt många tyckte att det var, trots vädret, till Segerstad. Du gjorde stort intryck på dem! Många kallade dej för "Fågelmannen" och tyckte att du var otroligt kunnig och inspirerande. Även Katarina (min kollega) hälsar och tycker att du verkligen var duktig på att fånga deras intresse. Det tycker så klart även jag! Jag hoppas att vi får komma vecka 22 nästa år igen!" (Wilfried Steinbach, lärare, 2004).

Back