Nybörjarkurs

"Tack för att du tagit hand om våra tjejer så bra under helgen. De har smittats av din entusiasm. Kanske kommer det faktum att du som de sa "brinner för fåglar och naturen" ha större betydelse som lärokälla för livet än faktisk fågelkunskap kan ha.
Jag hade inte trott att det var möjligt att lära tre högstadieelever så mycket på en helg. Kanske något för vanliga skolan att ta efter.
De är helnöjda. Tack." (Rosemarie Isholth, 2002).


Trutkurs

"Ville bara tacka för en kanonkurs häromsistens. Den gav massor, både vad gäller helt nya kunskaper (framförallt fuskis/heuglini), men även nya rön och infallsvinklar på sånt som jag redan hade lite koll på. Bra jobbat! Nu är jag ännu mer taggad…()…gjorde den värd pengarna (liksom vitnäsan). Synd bara att inte kursen pågick hela veckan". (Mikael Eberhard 2002).

"Jag tackar ödmjukast för den helt underbart givande helgen, supertrevliga kursdeltagare, härliga diskussioner, superbt bildmaterial, mer trut åt folket!" (LG, 2001).


Sjöfågelkurs

"Tack för en himla kul kurs. Är himla nöjd och känner att jag kommit en bit på vägen ! Ser fram emot vårkursen!" (Pia Hansen 2002)

"Tack för en trevlig och lärorik sjöfågelkurs. Dvärgmås helgens karaktärsfågel och så ökenstenskvättan som dök upp som en bonus. Ett särskilt tack till Rita för det goda fikat." (Gun Tingström, Rolf Njord, Kent Pettersson, 2005).


Vadarekurs

" Vadarekursen tackar hjärtligt för en mycket lärorik och inspirerande kurs." (Hans Johansson m.fl. 2005).